sâmbătă, aprilie 20, 2019
Acasă > Administratie > Caravana LTV a ajuns la Constanța

Caravana LTV a ajuns la Constanța

Un oraș important pe harta României însă și o localitate care are în plan proiecte de anvergură care nu pot fi implementate din cauza unei legislații europene deficitare.

“Suntem deja la finalul lunii ianuarie și noi nu avem încă ghiduri, nu putem accesa  fonduri, vom mai  pierde încă un an și vor fi alte discuții pe această temă.” a declarat Ani Merlă.

Cu toate hibele sistemului birocratic, orașul Constanța constituie un pol de creștere în România, urmare a clasificării oficialilor de la Bruxelles.

“Municipiul Constanța, alături de încă șase localități din România constituie poli de creștere stabiliți de către Bruxelles. Noi trebuie să primim niște fonduri allocate și sper ca acestea să vină cât mai repede, față de cele accesate în 2010, când birocrația a făcut ca primirea lor să dureze trei ani.” a spus Ani Merlă.

Toate subiectele ce țin de comuna Cumpăna sunt dezbătute de Lavinia Siclitaru și Enache Tusa, împreună cu invitații lor în cadrul emisiunii Caravana Litoral TV, vineri începând cu ora 20:30.

Autor: Silviu Calotă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.