marți, noiembrie 19, 2019
Acasă > Social > Card „TrenPlus ”. Un an de reduceri pentru călătoriile cu trenul

Card „TrenPlus ”. Un an de reduceri pentru călătoriile cu trenul

Românii pot beneficia de reduceri la transportul feroviar prin intermediul cardului ”TrenPlus”.

CFR Călători precizează că este vorba despre o legitimaţie nominală, cu o perioadă de valabilitate de un an, care oferă posibilitatea achiziționării biletelor de călătorie cu o reducere de 25% din tariful de   transport, în număr nelimitat în perioada de valabilitate.

Potrivit companiei, prețul unui card este de 100 de lei. Documentul poate fi procurat numai de la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR care au sistem electronic de emitere a legitimaţiilor de călătorie, de orice călător, indiferent de vârstă.

În baza unui card „TrenPlus ” se pot cumpara legitimaţii de călătorie  pe orice relaţie, la tren de orice rang şi clasă comercială, cu o reducere de 25% din valoarea tarifului de transport integral.

Reducerea acordată în baza acestei oferte NU se cumulează cu  reduceri acordate de alte oferte comerciale (dus-întors, minigrup, anticipaţie ori fidelitate).

În tren, călătorul este obligat să prezinte împreună cu biletul şi cardul TrenPlus, precum si un act de identitate cu poza si CNP (CI/BI/paşaport).

Sursa: Comunicat CFR Călători

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *