Care sunt cei mai sexy actori de film din lume

  •  
  •  
  •  
  •  

Benedict Cumberbatch şi Emma Watson au fost desemnaţi cei mai sexy actori de film din lume, în urma unui sondaj mondial organizat de Empire Online.

Benedict Cumberbatch, actorul britanic din serialul TV “Sherlock”, a ieşit pe primul loc din 50 de actori, într-un sondaj internaţional organizat de Empire Online, surclasându-l pe starul din “Răzbunătorii” Tom Hiddleston şi pe Robert Pattinson, interpretul rolului principal masculin din franciza cinematografică “Amurg”, informează contactmusic.com

De altfel, actorii britanici au dominat acest top 50, în care se mai regăseşte actualul star al seriei “James Bond”, Daniel Craig (pe locul 24), dar şi scoţianul James McAvoy din franciza “X-Men”, care s-a situat pe locul al 16-lea, devansându-l pe Tom Hardy, care ocupă poziţia a 17-a.

Starurile britanice s-au confruntat însă cu o competiţie dură din partea artiştilor americani, împărţind topul cu actor american Ryan Gosling, care a ocupat locul al patrulea în acest clasament, şi cu Bradley Cooper, aflat pe locul al zecelea.

În acelaşi timp, actriţa din “Harry Potter” Emma Watson a fost desemnată cea mai sexy actriţă de film, surclasându-le pe Scarlett Johansson, care s-a situat pe poziţia secundă, şi pe actriţa din “Jocurile foamei” Jennifer Lawrence, aflată pe locul al treilea.

James Dyer, editor al Empire Online, a declarat: “Este un rezultat grozav pentru actorii britanici, dar fără îndoială este mai puţin important să ai o mulţime de fani de circumstanţă decât să ai un nucleu de admiratori constanţi. Fanele lui Cumberbatch, Hiddleston, Pattinson şi Villiers şi-au făcut auzită părerea!”.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *