Care sunt trendurile în materie de rechizite, în anul școlar 2020-2021?

  •  
  •  
  •  
  •  

În lunile august și septembrie, părinții și copiii iau cu asalt magazinele pentru a căuta rechizite care să fie în pas cu moda noului an școlar. Toți elevii își doresc accesorii personalizate, cu ilustrații ale personajelor preferate din desenele animate sau vedete din lumea întreagă. Rareori părinții trec cu vederea preferințelele copiilor, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar. Află din acest articol care sunt trendurile în materie de rechizite pentru noul an școlar!

Ghiozdane și rucsacuri cu personaje

Știm cu certitudine că anul școlar nu poate începe fără un ghiozdan sau un rucsac nou, cu totul special pentru elevul care-l va purta. Sunt preferate modelele cu animal print, cele florale, bicolore sau cu linii și pătrățele în diferite așezări. De asemenea, pentru iubitorii sportului rămân la modă ghiozdanele cu fotbaliști și echipe de fotbal, însă la fel de apreciate sunt și rucsacurile cu personaje din desene animate, filme sau actori. Scooby Doo, Minnie și Mickey Mouse, Spiderman, Hello Kitty, Barbie, Elsa, Frozen, Eroii în Pijamale sau Paw Patrol sunt, de asemenea, imprimeurile preferate ale elevilor din acest an.

Caiete în culorii vibrante

Atunci când cauți rechizite la Auchan pentru copilul tău este esențial să alegi caietele colorate, cu imprimeuri deosebite. Poate fi vorba de imagini cu animale sau păsări, dar și personaje din filmele lor preferate. Indiferent că alegi caiete de matematică, dictando, cu foaie velină, vocabular sau carnet pentru notițe, asigură-te că acestea au coperți colorate, care să-i bucure pe școlari.

Instrumente de scris deosebite

Din trusa de școală a elevilor nu trebuie să lipsească pixurile cu design ergonomic, carcase metalice și din plastic foarte rezistente și ușor de manevrat. Pixurile cu gel, care folosesc cerneală lichidă, sunt potrivite pentru o scriere mai fluidă, apropiată de cea oferită de un stilou. De asemenea, se folosesc în continuare pixurile de diferite culori, mai ales că este bine cunoscut faptul că copiii pot învăța mai ușor cu ajutorul culorilor.

Creioanele cerate și cele colorate sunt ideale pentru elevii mai mici care le folosesc pentru desen sau subliniază anumite informații pentru a le reține mai ușor. Cariocile lavabile sunt și ele extrem de populare, la fel și markerele permanente în diverse culori. Toate instrumentele de scris trebuie să fie rezistente și să nu se rupă prea ușor din cauza presiunii, dar să aibă totodată și diferite imprimeuri haioase.

Accesorii în forme și nuanțe speciale

O ascuțitoare sub formă de elefant, iepuraș sau purceluș va completa perfect trusta școlarilor. Guma de șters poate fi și ea, la fel, în diverse forme și nuanțe atrăgătoare.Sunt la modă și riglele colorate sau trusele de geometrie deosebite, care-i pot ajuta pe elevi să rețină mai ușor anumite noțiuni. Etichetele autoadezive nu trebuie să lipsească din ghiozdanul unui școlar organizat. Mai mult, pe lista rechizitelor moderne se află și seturile pentru pictură care includ acuarele cu protecție UV sau blocuri de desen cu hârtie specială.

Penare de tip carte

La școală, elevii au nevoie de foarte multe instrumente pentru scris. Drept urmare este absolut necesar să folosească și un penar. Poți alege pentru ei un produs de tip carte, aceste modele de penare fiind cel mai des folosite. Indiferent că este transparent sau în diferite culori, elevii își pot păstra articolele de scris în ordine deoarece sunt fixate cu ajutorul unor benzi elastice. Sunt în tendințe penarele din piele, din pânză ori din plastic, care fie fac parte din același set cu ghiozdanul, fie au imprimate pe ambele părți personajele preferate ale copiilor.

Am putea spune că pentru noul an școlar sunt în tendințe rechizitele care includ culori moderne precum roșu, roz, violet, zmeură sau nuanțele marine. Produsele cu personajele din desene animate și filme rămân în topul preferințelor, mai ales că elevii își doresc să se bucure chiar și la școală de rechizitele cu supereroi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *