Acasă > Social > Carieră în Forțele Navale. Oferta educațională, prezentată pe faleza din Constanța

Carieră în Forțele Navale. Oferta educațională, prezentată pe faleza din Constanța

Tinerii care își doresc o carieră într-o structură solidă sunt așteptați să intre Marina Militară.

Mesajul este transmis de Forțele Navale care astăzi își prezintă oferta educațională la Constanța.

”Ofițer sau maistru militar de marină? Soldat profesionist în Forțele Navale sau elev la colegiul național militar? Patru instituții de învățământ militar de marină își vor prezenta luni, 6 august, de la ora 18.00, pe faleza din fața Comandamentului Flotei, ofertele educaționale și pașii pe care trebuie să-i urmeze persoanele dornice să facă parte din marea familie a Forțelor Navale.

Reprezentanții Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, Școlii de Aplicație a Forțelor Navale „Viceamiral Constantin Bălescu” și, în premieră, cei ai Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” vor oferi publicului informații detaliate despre modalitățile de acces în sistemul militar de învățământ, precum și despre oportunitățile de dezvoltare personală și de specializare profesională în numeroase domenii de activitate ale Forțelor Navale Române.

Ziua Învățământului de Marină, eveniment înscris în seria manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei Române, susține campania desfășurată de Ministerul Apărării Naționale „Țintește sus! Fii cel mai bun!”, care promovează profesia militară, o profesie stabilă pe piața muncii”, se arată într-un comunicat al Forțelor Navale Române.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *