miercuri, septembrie 18, 2019
Acasă > Social > Cartiere ale Constanței, fără apă la robinete

Cartiere ale Constanței, fără apă la robinete

RAJA anunță întreruperea furnizării apei potabile în mai multe zone din municipiul Constanța.

Măsură este cauzată de executarea unor lucrări de înlocuire a conductei de distribuție apă, cu diametrul de 250 mm, de pe bd. Aurel Vlaicu.

Lucrările vor fi efectuate din seara de joi, 29 iunie, ora 23,00, până vineri, 30 iunie, ora 10,00.

În acest interval vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Aurel Vlaicu, Alexandru Lăpușneanu, Dispensarului, Aurel Vlaicu, Punctul Termic  142, precum și Satul de Vacanță – Complex Dobrogea, Peco OMV și Baza Sportivă a Universității Ovidius.

Regia precizează de asemenea că vor avea apa cu presiuni reduse consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Dispensarului, A. Lăpușneanu, Suceava, aleea Lotus, Cișmelei, Dispensarului, precum și cei alimentați din Punctul Termic 140.

“Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele RAJA vor face tot posibilul pentru reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, menționează reprezentanții RAJA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *