miercuri, 23 septembrie 2020
Acasă > Diverse > Casa în care a copilărit Kurt Cobain este de vânzare

Casa în care a copilărit Kurt Cobain este de vânzare

Casa în care a stat cântărețul și chitaristul american Kurt Cobain până la nouă ani și apoi de la 16 la 20 este de vânzare, scrie joi revista Billboard. Familia fostului lider al grupului Nirvana ar vrea să realizeze un parteneriat pentru transformarea casei în muzeu.

Estimat la sub 67.000 dolari, bungalowul din 1923 este scos la vânzare totuși cu 500.000 dolari de Wendy Cobain, mama artistului. Pentru a face reclamă casei, situate aproape de parcul dedicat memoriei muzicianului la Aberdeen, familia a publicat câteva fotografii, printre care una cu Kurt Cobain copil, surâzător, așezat la pian, și alta, cu artistul adolescent, imortalizat cu chitara în mână, în camera sa dezordonată. Se pare că și astăzi pe pereții camerei se află inscripții scrise de membrii grupurilor Iron Maiden și Led Zeppelin. Acolo s-ar mai afla și salteaua lui Kurt, potrivit textului anunțului.

Agenția imobiliară amintește că multe din casele în care au stat vedete rock s-au transformat în destinații de plimbare, ca cele ale lui John Lennon și Johnny Cash, sau în reședințe de vacanță, cum ar fi ultima casă a lui Jim Morrison de la Hollywood.

“Ne-am hotărât să vindem casa ca să lăsăm ceva de la Kurt și sentimentele sunt împărțite fiindcă toți am ținut la ea și avem atâtea amintiri frumoase de acolo”, a spus Kim Cobain, sora cântărețului. “Însă familia noastră a plecat din statul Washington și ne dăm seama că trebuie să plecăm și din casă”, a adăugat ea.

Sursa: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *