Wednesday, 21 November 2018
Acasă > Monden > Castele istorice și peisaje de vis. Află care este cea mai frumoasă țară din lume

Castele istorice și peisaje de vis. Află care este cea mai frumoasă țară din lume

Locuri pitorești, peisaje spectaculoase și oameni amabili, toate acestea au făcut ca Scoția să fie desemnată cea mai frumoasă țară turistică.

The Independent relatează că cititorii ghidurilor de călătorie Rough Guide au votat Scoția pe primul loc în topul celor 20 cele mai atractive state din punct de vedere turistic.

”Cine poate nega faptul că aceste plaje sălbatice, lacuri adânci și castele pe stânci sunt unele dintre cele mai încântătoare și mai frumoase priveliști din lume?” notează Rough Guide.

”Suntem bucuroși că Scoția a primit această remarcabilă distincție din partea cititorilor Rough Guide, însă sigur că acest lucru nu este o surpriză pentru cei care au cunoscut minunata noastră țară”, a declarat Malcolm Roughead, director executiv al VisitScotland.

”De la peisajele noastre copleșitoare, atracțiile istorice remarcabile până la centrele urbane agitate dar frumoase, Scoția îți taie răsuflarea”, a mai spus Roughead, apreciind că ”odată cu imensa frumusețe vine și o mare responsabilitate”. El îi îndeamnă atât de turiști cât și pe locuitori să respecte bunurile naturale ale Scoției și să le conserve pentru generațiile care vor veni.

Top 20 cele mai frumoase țări din punct de vedere turistic:

1. Scoția

2. Canada

3. Noua Zeelandă

4. Italia

5. Africa de Sud

6. Indonezia

7. Marea Britanie

8. Islanda

9. SUA

10. Țara Galilor

11. Slovenia

12. Mexic

13. India

14. Finlanda

15. Elveția

16. Peru

17. Norvegia

18. Irlanda

19. Croația

20. Vietnam

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.