vineri, 18 septembrie 2020
Acasă > Turism > Cat costa Pastele pe litoral

Cat costa Pastele pe litoral

Litoralul romanesc si Delta Dunarii vor fi promovate la Targul de Turism al Romaniei, care se va desfasura intre 15 si 18 martie, la Romexpo. Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii va participa la Targul de Turism al Romaniei, unde va promova destinatiile turistice majore ale Romaniei, respectiv litoralul si Delta Dunarii. Pe litoral, pentru o noapte de cazare de Paste la un hotel de patru stele o persoana plateste minimum 100 de lei si 226 de lei pentru cazare la un hotel de cinci stele, in camera dubla, ce include si mic dejun, pranz traditional de Paste si sauna.

Pentru petrecerea mini-vacantei de 1 Mai, ofertele pleaca de la 32 de lei/persoana/noapte la hotel de doua stele, 60 de lei/persoana/noapte la hotel de trei stele, 99,5 lei/persoana/noapte la hotel de patru stele si 375 de lei/persoana/noapte la hotel de cinci stele.

In ceea ce priveste Delta Dunarii, o noapte de cazare de Paste porneste de la 183 de lei/persoana la pensiune de trei stele si poate ajunge la aproximativ 400 de lei/persoana la pensiune de patru stele (cazare in camera dubla cu pensiune completa, pranz traditional de Paste, croaziera in Delta etc.).

Pentru petrecerea mini-vacantei de 1 Mai in Delta, ofertele pleaca de la 217 lei/persoana/noapte la o pensiune de trei stele si pot ajunge pana la 326 de lei/persoana/noapte pe un hotel plutitor de patru stele.

Sursa: www.observator.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *