miercuri, septembrie 18, 2019
Acasă > Eveniment > Cătălin Cherecheş, candidat la primăria din Baia Mare, a câştigat din arest

Cătălin Cherecheş, candidat la primăria din Baia Mare, a câştigat din arest

Situaţie incredibilă, dar totuşi adevărată. La Baia Mare, Cătălin Cherecheş, candidatul Coaliţiei pentru Baia Mare, a câştigat detaşat alegerile din arest. Potrivit numărătorii paralele efectuate de Coaliţia pentru Baia Mare, la nivelul municipiului, acesta a obţinut între 70 şi 75% din voturi, după numărarea a peste jumătate din voturi.

Noaptea trecută, echipa de campanie a Coaliţiei pentru Baia Mare, formaţiunea cu care Cherecheş a participat la alegeri, a sărbătorit victoria cu şampanie şi a ţinut o conferinţă de presă.

Cătălin Cherecheş a postat din Penitenciarul Gherla un mesaj pe o reţea de socializare, prin care le-a mulţumit locuitorilor din Baia Mare care l-au votat în proporţie covârşitoare. Potrivit numărătorii paralele efectuate de Coaliţia pentru Baia Mare, la nivelul municipiului, acesta a obţinut între 70 şi 75% din voturi, după numărarea a peste jumătate din voturi.

Cătălin Cherecheş, postare pe Facebook: “Vă mulțumesc din suflet pentru încredere! Împreună am obținut victoria, împreună suntem Baia Mare și dezvoltăm mai departe orașul și județul nostru!”

Cătălin Cherecheş a fost arestat preventiv pentru luare de mită în formă continuată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *