Acasă > Monden > Catherine, ducesa de Cambridge, îşi va relua angajamentele oficiale în septembrie

Catherine, ducesa de Cambridge, îşi va relua angajamentele oficiale în septembrie

Catherine, ducesa de Cambridge, îşi va relua angajamentele oficiale în luna septembrie, atunci când va apărea pentru prima dată în public la un eveniment după naşterea fiului ei, prinţul George.

Ducesa şi soţul ei, prinţul William al Marii Britanii, au devenit pentru prima dată părinţi pe 22 iulie şi, de atunci, cuplul princiar britanic a locuit la familia Middleton – părinţii ducesei de Cambridge -, în comitatul Berkshire, informează contactmusic.com.

După naşterea fiului său, prinţul William a avut mai multe apariţii publice, însă soţia sa a stat departe de ochii presei.

Ducesa de Cambridge îşi va relua angajamentele oficiale în luna septembrie şi va fi prezentă alături de soţul ei la gala Tusk Conservation Awards, organizată de fundaţia de caritate Tusk Trust.

Purtătorul de cuvânt de la palatul Kensington, reşedinţa oficială a cuplului princiar, a confirmat faptul că ducesa Catherine va fi prezentă la acel dineu, precizând că evenimentul reprezintă “un angajament confirmat cu mult timp în urmă”.

Prinţul William, al doilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, după tatăl său, prinţul Charles, este patronul fundaţiei de caritate Tusk Trust, care militează pentru protejarea vieţuitoarelor sălbatice din Africa. Totodată, prinţul britanic a acceptat să îşi împrumute numele pentru un premiu acordat de această fundaţie – Prince William Award for Conservation in Africa.

Gala va avea loc la hotelul Draycott din Londra, pe 12 septembrie.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *