Acasă > Social > Cazinoul din Constanța va fi vândut

Cazinoul din Constanța va fi vândut

Radu Mazăre visează să transforme litoralul românesc într-o destinaţie pentru amatorii de jocuri de noroc din toată lumea! Iar punctul de atracţie maximă să fie chiar bătrânul cazino, pe care vrea să îl vândă. În opinia lui Mazăre, ar putea fi atraşi astfel turiști din Rusia și Turcia, unde au fost interzise cazinourile. Pentru a atrage potenţialii investitori, edilul propune reducerea taxelor aplicate pentru acest timp de activităţi.

Radu Mazăre, primarul Constanței, a declarat că deputații lucrează la o lege pentru crearea unei zone cu facilități speciale pentru cazinouri, mai ales pe litoral, în stațiunea Mamaia.  Cazinoul din Constanța va reveni municipalității și va fi vândut doar în momentul în care această lege va fi aprobată. În ceea ce privește taxele totale, dacă într-un cazinou din România sunt de 10 lei, la Constanța vor fi de 1 leu.

Mai mult decât atât, ministrul Culturii, Puiu Hașotti este de acord să ajute municipalitatea în renovarea Cazinoului. „Eu mi-am exprimat disponibilitatea în cazul în care primăria dorește o colaborare cu Ministerul pentru restaurarea cazinoului, o putem face, dra trebuie să discutăm și destinația acestui cazinou.”, a afirmat Hașotti

Proiectul de lege privind amenjarea unei zone de cazinouri va fi depus după alegerile parlamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *