miercuri, 23 septembrie 2020
Acasă > Social > Cazul de la Caracal. Nu există concluzii clare că fetele au fost ucise, ar putea fi în viață

Cazul de la Caracal. Nu există concluzii clare că fetele au fost ucise, ar putea fi în viață

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a declarat astăzi că, până când anchetatorii nu au elemente clare că cele două fete dispărute în Olt ar fi decedate, nu se poate neglija varianta că ele ar fi în viaţă.

“Până nu avem nişte concluzii clare cu privire la faptul că una sau alta dintre cele două victime ar fi fost într-adevăr ucise, sunt doar nişte indicii, noi le spunem rezonabile, aşa cum prevede Codul penal şi Codul de procedură penală. În mod cert, nu putem neglija nicio variantă de anchetă”, a spus Felix Bănilă.

În ceea ce privește fragmentele osoase ridicate de la locuinţa lui Gheorghe Dincă nu sunt gata concluziile preliminare ale testelor genetice .

“Vreau să vă aduc la cunoştinţă, în mod oficial, că până la acest moment nu avem nici măcar concluziile preliminare ale testelor genetice şi antropologice cu privire la fragmentele osoase ridicate de la faţa locului şi, de aceea, tot ce a apărut în spaţiul public sunt doar ştiri pe surse neconfirmate oficial şi vă asigur că de îndată ce vom primi măcar concluzii preliminare cu privire la aceste rezultate vă vom comunica numaidecât”, a subliniat procurorul-şef al DIICOT.

Pe de altă parte, Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal suspectat de uciderea Alexandrei Măceşanu, de 15 ani, şi a Luizei Melencu, de 18 ani, a fost dus astăzi din arestul IPJ Dolj la Penitenciarul Jilava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *