Acasă > Sport > Ce le promite Gache suporterilor Săgeţii

Ce le promite Gache suporterilor Săgeţii

Săgeata Năvodari aşteaptă partida de sâmbătă, cu CSMS Iaşi. Fotbaliştii antrenaţi de Constantin Gache nu-şi permit alt rezultat decât victoria, mai ales că, până acum, au obţinut mai multe succese în deplasare decât pe teren propriu.
Gache a declarat, pentru „Cuget Liber”, că o victorie a fotbaliştilor săi în jocul cu CSMC Iaşi ar conta foarte mult în bătălia pentru podium.
„Până acum, i-am obişnuit pe suporterii noştri să câştigăm mai mult pe teren străin decât acasă. De data aceasta, sper ca jucătorii să conştientizeze că nu îşi mai permit paşi greşiţi, fiindcă lupta pentru promovare este extrem de strânsă. Toate meciurile sunt dificile, iar surprize pot apărea, practic, de oriunde în această serie”, a spus Gache.
De partea cealaltă, tehnicianul echipei adverse, Ionuţ Popa, a declarat că s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate la Năvodari, ţinând cont de faptul că adversarul este unul dintre pretendenţii la primele locuri.
În clasament, Săgeata Năvodari ocupă locul 3, cu 22 puncte, iar CSMS Iaşi se află pe locul 5, cu 19 puncte.
Partida Săgeata Năvodari – CSMS Iaşi este programată a se desfăşura sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 11, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii a II-a, Seria I.

Sursa: cugetliber.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *