Acasă > Politica > Ce senatori constănţeni s-au ,,plimbat” în străinătate

Ce senatori constănţeni s-au ,,plimbat” în străinătate

Conform informaţiilor postate pe site-ul oficial al Senatului României, doi dintre senatorii constănţeni au avut deja parte de deplasări peste hotare. În luna martie (n.r. ultimele informaţii postate pe site datează de atunci), senatorii Mircea Banias (PC) şi Marian Vasiliev (PPDD) au efecuat deplasări în Belgia.

Senatorul colegiului 4, conservatorul Mircea Banias a reprezentat ţara noastră la Forumul Crans Montana ce a avut loc în perioada 4-10 martie a.c. în Belgia. Pentru această deplasare, Senatul României a plătit 736,01 lei diurna parlamentarului, 5.477,13 lei contravaloarea cazării acestuia şi 1817,01 lei cheltuielile cu transportul în străinătate.
Spre deosebire de Banias, senatorul PPDD Marian Vasiliev a avut parte de o ,,vizită” redusă în aceeaşi ţară. Parlamentarul a participat la Reuniunea Interparlamentară care s-a desfăşurat în perioada 6-7 martie. Senatul a cheltuit pentru această deplasare 440,01 lei pentru plata diurnei, 749,31 lei pentru asigurarea cazării şi 2491,18 lei pentru transportul senatorului în străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *