Ce trebuie să faci pentru a juca un meci de tenis cu primarul Nicolae Matei

  •  
  •  
  •  
  •  

Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, va inaugura, sâmbătă, începând cu ora 10.00, noua sală de sport din localitate.
Locaţia este situată pe strada Stadionului, pe fostul teren de rugby unde Primăria oraşului Năvodari a pus la dispoziţie un teren de 3.300 mp, suprafaţa construită fiind de 1.627 mp. Totodată, dotarea a fost făcută din fondurile primăriei.
Pentru executarea acesteia, Matei a depus dosar de finanţare la Compania Naţională de Investiţii, acesta fiind acceptat. În aceste împrejurări, sala de sport a fost construită cu fonduri 100% nerambursabile.
Suprafaţa de joc are 40 de metri lungime şi 20 de metri lăţime, terenul fiind prevăzut şi cu suprafeţe de siguranţă. Capacitatea este de 153 de locuri, putând fi extinsă la 220 de locuri, fiind amenajate şi spaţii speciale pentru persoanele cu handicap.

La intrare, sala are pardoseală şi gresie antiderapantă. De asemenea, are patru vestiare cu dotările necesare şi patru toalete. La parter, proiectul este prevăzut cu un cabinet medical şi un depozit de materiale sportive. Sala este dotată cu tabelă electronică programabilă pentru meciurile sportive.
Cu ocazia inaugurării, se vor desfăşura şi o serie de manifestări sportive, precum meciuri demonstrative de handbal, volei, box şi karate.

Pe de altă parte, administraţia locală lansează, cu ocazia inaugurării, invitaţia la „Cupa Năvodari – Tenis de masă 2011”, înscrierea fiind gratuită pentru locuitorii oraşului cu vârste de peste 16 ani.
Câştigătorul competiţiei va juca un meci de tenis cu primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei. Concurenţii vor putea câştiga premii în bani, după cum urmează: premiul I – 1.000 lei; premiul II – 500 lei; premiul III – 300 lei. Înscrierile se fac în data de 9 iulie, începând cu ora 10.00, la sala de sport.

Sursa:Cuget Liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *