Cei 50 de copii din Republica Moldova care îşi petrec vacanţa în Tabăra Năvodari au vizitat Delfinariul, Planetariul, Microrezervaţia şi s-au plimbat cu telegondola

  •  
  •  
  •  
  •  

Iniţiativa proiectului îi aparţine primarului Nicolae Matei, în această perioadă 700 de copii cu rezultate foarte bune la învăţătură din judeţul Covasna vin, în vacanţă în Tabăra „Delfinul” din Năvodari.

Consiliul Local al oraşului Năvodari şi-a dat acordul pentru ca în această vară 700 de copii cu merite deosebite la învăţătură să îşi petreacă o săptămână la Năvodari. Propunerea a venit din partea primarului Nicolae Matei, spre încântarea copiilor care au venit la mare. Elevii studiază în instituţii de învăţământ cu renume din judeţul Covasna, iar la sfârşitul săptamânii trecute un grup format din 50 de copii din Republica Moldova a venit, tot în vacanţă, în Tabăra „Delfinul” din Năvodari. După câteva zile de plajă şi plimbări pe malul Mării Negre, miercuri, 24 august, grupul de copii din Republica Moldova a vizitat Delfinariul, unde au asistat la un spectacol al celor trei delfini pe care instituţia îi deţine în prezent, au fost la Planetariu şi au vizitat Microrezervaţia din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa. De asemenea, toţi cei 50 de elevi din Republica Moldova au văzut staţiunea Mamaia de deasupra, plimbându-se cu telegondola. „Dacă ei au fost încântaţi de tot ce au văzut şi vizitat, atunci proiectul nu poate fi descris decât ca unul de real succes, de care sunt mulţumit. Vom continua să promovăm produsele noastre turistice şi să aducem la noi acasă oameni de calitate şi copii care merită orice sacrificiu. Despre program, vă pot spune că este unul prin care promovăm turismul, un turism de calitate, în încercarea noastră a administraţiei oraşului Năvodari de a aduce cât mai mulţi turişti în nordul judeţului”, precizează primarul Nicolae Matei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *