Cel mai longeviv festival pentru copii din România a ajuns la cea de-a 16- a ediție

  •  
  •  
  •  
  •  

Peste 500 de participanți vor urca pe scena Casei de Cultură din Constanța în cele patru zile de festival. Cei care vor să se afle în public trebuie să știe că un bilet costă 10 lei.

Festivalul de muzică și interpretare Mamaia Copiilor își deschide, și anul acesta, porțile. Nu mai puțin de 124 de concurenți vor participa la ediția cu numărul 16. De la an la an, copiii care urcă pe scenă sunt din ce în ce mai bine pregătiți. La același standard înalt este și organizarea.

Din păcate, stațiunea Mamaia, nu mai are nicio sală de spectacol. Până acum câțiva ani, evenimentul avea loc pe scena Teatrului de Vară din stațiunea Mamaia, de aici și numele festivalului. Însă, de șase ani, spectacolul s-a mutat în interior, pe scena Casei de Cultură din Constanța.

Din juriu fac parte oameni importanți din muzică, iar președintele juriului spune că performanța la care a ajuns acest festival este una greu de egalat în țara noastră.

Festivalul este structurat pe două secțiuni: interpretare și show, ce va avea loc joi, 21 iulie, în timp ce secțiuna creație va fi jurizată vineri, 22 iulie.  Costul pentru un bilet este de 10 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *