Cele Zece Porunci ale Vizitatorului de Mall – pentru ea

  •  
  •  
  •  
  •  

1. Plecarea la mall se va pregăti cu cel puţin o lună înainte (asta pentru ca să ai timp să-ti faci programarea la frizerie, pardon coiffeur).

2. Dacă la el materia de bază este GELUL, la ea lucrurile se schimbă. Materia primă este: FONDUL DE TEN.

3. Freza: există cele 345.678.965 moduri clasice de a aranja părul. Totodată, sunt posibile şi câteva reproduceri din principalele opere ale lui Brâncuşi, opere care vor fi luate ca model.

4. Machiajul: se va aborda stilul „din găleată”. Pentru exemplificare vom face o aplicaţie cu fondul de ten (această substanţă vitală pentru noi). Se ia o găleată, goală, se umple 9/10 (adică aproape toată) cu „minunata substanţă”. Se introduce capul în găleată, se scutură de câteva ori până simţim că fondul de ten a prins un strat suficient gros (de la 5 cm în sus). Mai departe, se aplică machiajul. Culorile pentru machiaj vor fi cât mai stridente şi cu cât mai mult sclipici.

5. Hainele: cât mai mulate, cât mai scurte şi cât mai decoltate (chiar dacă nu ai ce să arăţi). De mare trecere se bucură hainele de şarpe roz, vişiniu şi mov. Cizmele asortate din acelaşi şarpe. Ţinutele vor fi marca „Chef de chef”.

6. Atitudine: cât mai scârbită de totul din jur, mai puţin de „SOARELE dimineţilor tale”. Vei sta cât mai agăţată de el. Nu-l vei între-rupe, că te va plesni şi nu vei putea acoperi urmele nici cu zece kile de fond de ten.

7. Bijuterii (asta pentru că meriţi): lănţişoarele, care se vor înfige în decolteu, numărul lor trebuie să depăşească cifra 5. Inele pe toate degetele (chiar şi pe degetele de la picioare).

8. Rujul se aplică în aceleaşi cantităţi ca şi fondul de ten, cu singura observaţie că aplicarea rujului se va face cu trafaletul.

9. Parfumul în cantităţi industriale, îl puteţi cumpăra de la orice gură de metrou, de firmă să fie şi nu contează că e expirat şi că faci de la el eczeme (se vindecă).

10. Când ajungi la mall poartă-te cât mai natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *