Acasă > Monden > Celebrul actor Nicholas Cage își petrece week-end-ul în stațiunea Mamaia

Celebrul actor Nicholas Cage își petrece week-end-ul în stațiunea Mamaia

Binecunoscutul actor Nicholas Cage a sosit la Mamaia , fiind însoțit de Alice Kim, cea de-a treia soție și fiul lor. Oaspeții americani, au ales să servească și cina în stațiunea Mamaia, din meniu făcând parte  fructe de mare, legume trase la tigaie si pește.

Pentru angajații hotelului a fost o adevarată onoare să îl aibă oaspete pe actorul american si mai ales să îl servească. Pentru că nu în fiecare zi au șansa de a-l întâlni pe Nicolas Cage, cei prezenți nu au ratat ocazia de a se fotografia cu actorul și de a-i cere autografe

Noaptea și-a petrecut-o la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din stațiune. Pentru Nicolas Cage și familia sa, a fost ales apartamentul prezidențial al hotelului. Acesta este format din două living-uri, două dormitoare, două băi si un balcon cu vedere la mare. Apartamentul se închiriează cu sume cuprinse între 500 si 700 de euro pe noapte însă câteva surse din cadrul hotelului, care au dorit sa rămână anonime,  au spus că celebrul actor nu va plăti nimic pentru că toate serviciile sunt un cadou oferit de  conducerea hotelului.

Redactor: Ana-Maria Stancu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *