luni, 10 august 2020
Acasă > Administratie > Centru de tineret la Agigea

Centru de tineret la Agigea

Tinerii din comuna Agigea au motive de bucurie. Primăria a demarat miercuri, 11 iunie, construcţia Centrului de Tineret, chiar la împlinirea a 25 de ani de la înfiinţarea comunei. Terenul a fost sfinţit de un sobor de preoţi, după care a fost tăiată panglica. Totodată, în fundaţie a fost îngropată o coală de hârtie, unde erau precizate toate detaliile construcţiei.

Beneficiarii sunt copiii din comună. Contractul de finanțare a fost semnat la finalul lunii mai și are o durată de implementare de 17 luni. Chiar și așa, edilul spune că lucrările vor lua sfârșit mult mai devreme.

“Este o construcţie care se realizează prin intermediul zonei Metropolitane, investiţie de aproximativ 2 milioane de lei, care va fi finalizată în cursul acestui an, pe fonduri europene. Este un master plan pe care l-am aprobat acum 4 ani de zile, privind dezvoltarea mai multor localităţi din judeţul Constanţa, respectiv a zonei Metropolitane. Era necesar în Agigea un astfel de centrupentru că nu aveam aşa ceva şi va rămâne şi când nu voi mai fi primar. Când voi trece pe aici, o să mă bucur că am realizat ceva pentru comunitate şi că mi-am îndeplinit obiectivele pe care mi le-am propus şi că au rămas în folosul comunităţii”, a spus primarul din Agigea, Cristian Cârjaliu.

Centrul pentru tineret va avea aproximativ 1.000 de metri și numeroase spații pentru desfășurarea activității tinerilor, printre care se numără săli de șah și judo. Construcția va avea două nivele, iar la etaj vor exista spații de cazare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *