Acasă > Comunicate > Cercetată pentru furt

Cercetată pentru furt

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tîrguşor cercetează în stare de libertate, pentru furt calificat, o femeie în vârstă de 35 ani, din judeţul Ialomiţa, care la data de 04.11.2013, aflându-se în incinta unui magazin din localitatea Târguşor şi sub pretextul că vrea să cumpere mai multe bunuri, i-a distras atenţia vânzătoarei şi a sustras de pe tejghea, o sumă de bani, după care a fugit.

În urma sesizării, poliţiştii din localitate au demarat procedurile specifice aflate în vigoare în astfel de cazuri, iar la scurt timp, suspecta a fost depistată de poliţiştii din M. Kogălniceanu, în timp ce se deplasa împreună cu alţi doi bărbaţi, cu un autoturism înmatriculat în alt stat, pe DJ 222, către Constanţa.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, cercetările fiind continuate de oamenii legii în vederea stabilirii cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a femeii.

Poliţiştii Secţiei 3 cercetează în stare de libertate un tânăr de 26 ani, care în ziua de 04.11.2013, a sustras mai multe bunuri alimentare din incinta unui centru comercial, fiind surprins de agenţii de pază.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Amzacea cercetează în stare de libertate doi minori de 12 respectiv 17 ani, ambii din sat General Scărişoreanu, care în noaptea de 02/03.11.2013, prin forţarea unei ferestre, au pătruns într-o locuinţă din care au sustras o unitate de calculator, pe care ulterior au valorificat-o.

ACCIDENTE RUTIERE

La data de 05.11.2013, ora 00.00, Z. M., de 26 de ani, din Constanţa, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, 1.29 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism marca Opel, pe DN 2A, dinspre Constanţa către Ovidiu şi ajungând la intersecţia cu aleea subterană a centrului comercial Carrefour, din cauza neatenţiei în conducere a pierdut controlul direcţiei către dreapta, a intrat în coliziune cu un grup de transformare a electricităţii şi s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto care se afla singur în autoturism.

La data de 05.11.2013, ora 00.00, L. I., de 44 de ani, din localitatea Valea Dacilor, judeţ Constanţa a condus ansamblul format din cap tractor neînmatriculat şi un plug agricol neînregistrat, pe DC 27, dinspre Siminoc către autostrada A2 şi ajungând la intersecţia de tip sens giratoriu cu DJ 381 şi breteaua de urcare-coborâre A2, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, fără a rezulta victime omeneşti.

Conducătorul auto se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 1.19 mg/l alcool pur în aerul expirat şi nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *