vineri, 18 septembrie 2020
Acasă > Social > Ceremonie fastuoasă la Constanța. Deschiderea anului universitar, organizată în Piața Ovidiu

Ceremonie fastuoasă la Constanța. Deschiderea anului universitar, organizată în Piața Ovidiu

Instituțiile de învățământ superior din municipiul Constanța vor marca deschiderea noului an universitar printr-o festivitate care va avea loc în Piața Ovidiu.

Evenimentul va prilejui și o premieră. Alături de profesorii și studenții de la Universitatea ”Ovidius” și Universitatea Maritimă se vor afla și cei de la Academia Navală ”Mircea cel Bătrân”.

Festivitatea va avea loc  luni, 2 octombrie, începând cu ora 11.00, fiind dedicată memoriei poetului roman Publius Ovidius Naso, de la a cărui trecere în eternitate se împlinesc 2000 de ani.

Șeful Statului Major al Forţelor Navale, viceamiralul Dr. Alexandru Mîrșu, va fi prezent la ceremonie pentru a le ura studenților și profesorilor Academiei Navale “Mircea cel Bătrân”, Universității “Ovidius” și Universității Maritime Constanța mult succes în noul an universitar și putere de muncă pentru atingerea performanțelor în formarea profesională a generațiilor viitoare de intelectuali.
Academia Navală “Mircea cel Bătrân” va împlini în luna noiembrie anul acesta 145 de ani de la înființare și este instituția de învățământ superior din Dobrogea cu cea mai lungă tradiție”, se arată într-un comunicat al Forțelor Navale Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *