Cernavoda: Festival de teatru pentru copii si tineret

  •  
  •  
  •  
  •  

Primaria orasului Cernavoda va organiza in perioada 1-3 iunie, cea de a treia editie a Festivalului de teatru pentru copii si tineret.  Agenda din acest an este bogată şi variată şi ofera locuitorilor din Cernavoda reprezentantii ale unor teatre de renume din tara. Vor fi spectacole de teatru, spectacole muzicale interactive, teatru de papusi, musical-uri iar accesul  este gratuit.

Pe perioada festivalului, zilnic vor avea loc 3-4 spectacole de teatru dedicate tuturor categoriilor de varste de la cei mai mici pana la cei mai mari. Bineinteles ca si adultii sunt invitati sa vizioneze aceste spectacole si sa traiasca pentru putin timp magia copilariei.

In prima zi a festivalului, in ziua de 1 iunie, se vor juca spectacolele Vulpea cea faimoasa, Chirita in Provincie si Cuiul lui pepelea. Primele doua ii vor avea ca protagosnisti pe actorii teatrului din Cernavoda iar cel de al treilea pe actorii Teatrului Bogdan Petriceicu Hasdeu din Cahul – Republica Moldova.

Joi 2 iunie, Teatrul Arlechino din Brasov va juca pentru copiii din gradinite spectacolul Alina si Gascanelul. Ziua a doua a festivalului va continua cu spectacolul Castelul din Carpati jucat de teatrul Gulliver din Galati si Ispravile lui Pacala jucate de actorii Teatrului Aschiuta din Pitesti

Vineri 3 iunie, in cea de a treia si ultima zi a festivalului, copiii si tinerii se vor delecta cu spectacolele Unde zbori calutule? sustinul de actorii Teatrului de Papusi din Braila, Cuiul lui pepelea – Teatrului BP Hasdeu din Republica Moldova, Motanul incaltat prezentat de actorii Teatrului de copii si tineret din Constanta si Micuta Dorothy musicall prezentat de Teatrul de opera si balet Oleg Danovski din Constanta.

Trei zile de spectacole de teatru frumoase si de calitate oferite in dar de Primaria orasului, copiilor si tinerilor din Cernavoda cu ocazia Zilei de 1 iunie – Ziua internationala a copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *