marți, 22 septembrie 2020
Acasă > Comunicate > CERONAV, MEMBRU AL REŢELEI AUTORITĂŢILOR COMPETENTE PENTRU CALIFICĂRI PROFESIONALE IMI PQ NET ROMÂNIA

CERONAV, MEMBRU AL REŢELEI AUTORITĂŢILOR COMPETENTE PENTRU CALIFICĂRI PROFESIONALE IMI PQ NET ROMÂNIA

Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV s-a alăturat proiectului iniţiat de Ministerul Educației Naţionale, în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Calificări și Institutul pentru Politici Sociale, privind autorităţile competente pentru calificările profesionale din România.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi urmăreşte atingerea a trei obiective: crearea şi dezvoltarea unei reţele la nivel naţional în scopul sprijinirii implementării Sistemului de informare al Pieţei Interne (IMI); dezvoltarea şi implementarea unor termeni de referinţă comuni privind standardele de certificare a competenţelor lucrătorilor români şi de recunoaştere a calificărilor profesionale ale cetăţenilor comunitari; implicarea membrilor reţelei în schimbul de informaţii intermediate de platforma IMI.

Ca membru IMI, CERONAV va beneficia de asistenţă tehnică şi va participa la o serie de sesiuni de instruire în scopul gestionării fluxului de informaţii privind calificările profesionale, ce se realizeaza prin sistemul IMI. În acest context, CERONAV îşi propune să pună în valoare şi relaţiile cu instituţiile de pregătire din Europa din domeniul educaţiei şi pregătirii personalului navigant maritim şi fluvial.

3 thoughts on “CERONAV, MEMBRU AL REŢELEI AUTORITĂŢILOR COMPETENTE PENTRU CALIFICĂRI PROFESIONALE IMI PQ NET ROMÂNIA

  1. Avand in vedere ca in aceasta perioada cele mai importante sunt resursele umane, ceea ce isi propune CERONAV sa realizeze, este un proiect nemaipomenit, inovativ, care va duce la dezvoltarea personalului, la buna pregatire a acestora. De asemenea, acest proiect va crea o imagine favorabila personalului roman, atat in cadrul comunitatii noastre, cat si peste hotare. Bravo lor! Initiative si planuri de viitor! Ceea ce lipseste cu desavarsire la altii!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *