sâmbătă, 11 iulie 2020
Acasă > Comunicate > CERONAV – PROMOVARE ŞI RECUNOAŞTERE INTERNAŢIONALĂ

CERONAV – PROMOVARE ŞI RECUNOAŞTERE INTERNAŢIONALĂ

Directorul General al Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV, dl. Ovidiu Cupşa, a participat săptămâna trecută la Conferinţa privind personalul maritim şi dezvoltarea echipajelor (Maritime HR and Crew Development) care a avut loc la Londra în zilele de 24 şi 25 octombrie.

Invitaţia de a participa la această conferinţă în calitate de vorbitor pe tema companiilor care investesc în training, a creat oportunitatea promovării imaginii CERONAV la nivel internaţional. Evenimentul a reunit personalităţi marcante din domeniul industriei maritime, directori de resurse umane, manageri HSEQ, reprezentanţi ai companiilor de recrutare dar şi navigatori.

Cu ocazia deplasării în Marea Britanie, dl. Ovidiu Cupşa a participat, împreună cu Directorul Dezvoltare al CERONAV, dl. Ciprian Plăcintă, şi la o întrevedere cu directorul Academiei Maritime Warsash, care a avut ca scop stabilirea termenilor încheierii unui acord de colaborare în vederea susţinerii şi promovării reciproce a celor două instituţii şi realizării de proiecte comune.

„Participarea la conferinţă şi la întâlnirea cu directorul Academiei Maritime Warsash au fost două acţiuni prin care CERONAV a reuşit să facă încă un pas important în sensul promovării propriei imagini şi al întăririi relaţiilor de colaboare cu centre similare din străinătate” a afirmat Ovidiu Cupşa, directorul general al CERONAV.

 Compartiment Comunicare şi Relaţii Publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *