CERONAV, REPREZENTAT LA ORGANIZAŢIA MARITIMĂ INTERNAŢIONALĂ

  •  
  •  
  •  
  •  

Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a participat la cea de-a 17-a sesiune a Subcomitetului Organizaţiei Maritime Internaţionale privind transportul produselor lichide şi gazoase în vrac, alături de delegaţiile altor 74 de state, membre IMO.

 “CERONAV participă în mod regulat la lucrările Comitetelor şi Subcomitetelor IMO în vederea obţinerii celor mai noi informaţii cu privire la aspectele tehnice incluse în programele analitice. Revizuirea şi permanenta actualizare a conţinutului cursurilor este esenţială pentru oferirea unor servicii de instruire de calitate, în conformitate cu standardele internaţionale dar şi cu cerinţele pieţei muncii” a afirmat Ovidiu Cupşa, director general al CERONAV.
Introducerea unor noi linii directoare privind transportul produselor toxice şi implementarea tehnologiilor moderne de management al apei de balast contribuie atât la reducerea poluării mediului marin şi a atmosferei, cât şi la realizarea transportului maritim în condiţii de siguranţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *