duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Social > CERONAV se află în topul instituțiilor de gen la nivel mondial

CERONAV se află în topul instituțiilor de gen la nivel mondial

Conducerea Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale Constanța a prezentat, astăzi, într-o conferință de presă, bilanțul provizoriu al activității în anul 2013, cu previziuni pentru finalul de an și perspective de dezvoltare. La un an și jumătate de la preluarea conducerii de către actuala echipă managerială, CERONAV își consolidează poziția de lider regional în domeniul pregătirii și perfecționării personalului din transporturile navale.

„Principalele noastre dezirerate au fost acelea de a consolida CERONAV-ul, de a-i crește valoarea pe piața internațională și de a deveni un centru regional care să furnizeze servicii integrate pentru marinarii din toată lumea.” a declarat Ovidiu Sorin Cupșa,  directorul general al CERONAV

În acest moment, CERONAV oferă cea mai completă ofertă educațională pe această piață, a pregătirii și perfecționării personalului navigant.

„Cred că putem fi pentru următorii 20-30 de ani acoperiți în tot ce înseamnă necesitățile de dezvoltare. Pregătim un plan de investiții ca să mai rezistăm 30 de ani în piață.” a spus Ovidiu Sorin Cupșa,  directorul general al CERONAV.

Având aproximativ 44.000 de cursanți în 2013, se estimează că încasările vor depăși, pentru prima oară de la înființarea centrului, în urmă cu 38 de ani, suma de 30 de milioane de lei, cu un excedent de 11 milioane de lei. Întreaga sumă va fi folosită în vederea susținerii unui plan de investiții pe patru ani, prin care se urmărește consolidarea instituției, dezvoltarea de noi piețe, printr-un marketing activ, consolidarea relațiilor internaționale, menținerea și dezvoltarea ofertei educaționale.

„Oferta educațională, în momentul de față, este cea mai largă din Europa. În momentul de față nu există în Europa niciun centru care să furnizeze platforma educațională și numărul de cursuri pe care îl oferin noi.” a afirmat Ovidiu Sorin Cupșa,  directorul general al CERONAV

Ca urmare a aplicării planului de investiții, conducerea CERONAV se așteaptă la o dublare a valorii companiei, în următorii patru ani.

Autor: Paul Alexe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *