duminică, decembrie 8, 2019
Acasă > Social > CET Constanța are datorii de aproximativ 3 milioane lei

CET Constanța are datorii de aproximativ 3 milioane lei

Seria debranșărilor efectuate de SC RAJA SA continuă. Din cauza condiţiilor economice actuale, SC RAJA SA Constanţa este obligată să recurgă la măsuri drastice pentru recuperarea debitelor.

Potrivit art.31, al.1 din Legea 241/2006, modificată, Legea  serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, Operatorii au dreptul să sisteze furnizarea/prestarea serviciului acelor utilizatori care nu îşi achită contravaloarea serviciilor furnizate/prestate în cel mult 30 de zile calendaristice de la data expirării termenului de plată a facturilor, prin debranşarea de la reţelele publice de distribuţie a apei ori de la reţelele publice de canalizare, şi să solicite recuperarea debitelor în instanţă.”

Astfel, la data de 01 februarie 2013, Electrocentrale București SA – CET Constanța avea o datorie de 2,866 milioane de lei. Cu toate că a fost somată de mai multe ori pentru a-și achita restanțele, CET Constanța nu le-a dat curs.  Ca urmare, societatea Electrocentrale București SA – CET Constanța urmează să fie debranșată în data de 19 februarie 2013, dacă până la acest termen nu-și achită facturile restante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *