sâmbătă, mai 25, 2019
Acasă > Economie > CFR Călători. Reduceri pentru călătoriile în Europa

CFR Călători. Reduceri pentru călătoriile în Europa

CFR Călători anunță că, pentru cei care doresc să călătorească vara aceasta cu trenul în Europa, la prețuri accesibile, recomandă oferta Interrail Pass.

Aceasta vine cu o nouă reducere de 10%, dacă biletul este cumpărat în perioada 7 martie – 9 aprilie 2019.

Călătoria poate începe în perioada 07.03-09.07.2019.
Interrail Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora diverse țări din Europa, la preţuri atractive.

Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (însotiti de un adult), iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun, de asemenea, de tarife reduse.

Spre deosebire de alte variante de călătorie, Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate, ţinâd cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene (Interrail Global Pass) sau doar într-o ţară la alegere (Interrail One Country Pass), în timpul perioadei de valabilitate.

Oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Oferta Interrail Pass este vândută în birourile CFR Călători – staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional.

Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București).

Sursa: Comunicat CFR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.