CFR. Trenurile circulă pe toate magistralele

  •  
  •  
  •  
  •  

CFR informează că pe reţeaua feroviară sunt deschise toate magistralele, însă circulaţia pe anumite segmente de cale ferată se desfăşoară în condiţii speciale pentru a se evita pericolul de înzăpezire a automotoarelor şi pentru a facilita accesul mijloacelor de intervenţie şi al plugurilor.

Tronsoanele pe care se circulă în condiţii speciale sunt: Buzău – Făurei, unde viteza de circulaţie este de 50 km/h, pe firul I, Caracal – Corabia, Ciulniţa – Urziceni, Palas – Mangalia, Craiova – Calafat, Piatra Olt – Caracal, Tulcea – Medgidia, Roşiori Nord – Zimnicea, Roşiori Nord – Turnu Măgurele şi Giurgiu – Videle, unde se circulă doar cu locomotive DA (Diesel).

De asemenea, pe segmentele de cale ferată Slobozia Veche – Urziceni, Videle – Giurgiu, Pantelimon – Bucureşti Sud – Jilava – Chiajna, Fundulea – Bucureşti Obor, Roşiori Nord – Turnu Măgurele şi Caracal – Corabia se acţionează cu pluguri pentru deszăpezire.

“Pasagerii sunt rugaţi să plece la drum doar dacă este necesar şi, de asemenea, doar după ce s-au informat telefonic la gara din localitatea despre graficul de circulaţie al trenului cu care intenţionează să călătorească”, menționează CFR.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *