Chiuariu s-a suspendat din PNL

  •  
  •  
  •  
  •  

Senatorul PNL, Tudor Chiuariu, a decis să se autosuspende din Partidul Național Liberal până la clarificarea acuzațiilor aduse împotriva sa în dosarul privind retrocedările ilegale, menționând că face acest gest pentru a nu oferi prilejul unor atacuri la adresa PNL.

”Am luat decizia de a mă autosuspenda din Partidul Național Liberal, până la clarificarea situației legate de acuzațiile formulate săptămâna trecută. Fac acest gest pentru că nu vreau ca acuzații nefondate să fie prilej de atacuri politice împotriva PNL, partidul în care am intrat acum 18 ani și de care se leagă întreaga mea activitate politică. Le mulțumesc colegilor pentru sprijinul moral. Rămân fidel ideilor și valorilor liberale, pe care le-am promovat în toate funcțiile politice și demnitățile publice pe care le-am deținut”, se arată într-un comunicat de presă.

Fostul ministru al Justiției Tudor Chiuariu a primit trei ani și șase luni de îmchisoare cu suspendare, potrivit deciziei definitive luate de ICCJ în dosarul “Poșta Română”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *