marți, februarie 18, 2020
Acasă > Monden > Christina Aguilera s-a logodit, de Ziua Îndrăgostiţilor

Christina Aguilera s-a logodit, de Ziua Îndrăgostiţilor

Cântăreaţa americană Christina Aguilera s-a logodit cu asistentul de producţie Matt Rutler, acesta oferindu-i inelul de logodnă chiar de Ziua Îndrăgostiţilor (14 februarie), informează contactmusic.com.

Anunţul a fost făcut de cântăreaţă pe contul ei de pe platforma online Twitter, unde aceasta a publicat o fotografie în care cei doi se ţin de mâna, iar Christina Aguilera poartă pe un deget un inel cu un imens diamant. Fotografia a fost însoţită de textul “El m-a cerut şi eu am spus…”.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru people.com: “Ei sunt foarte îndrăgostiţi şi foarte încântaţi să facă acest următor pas”.

Christina Aguilera l-a cunoscut pe Matt Rutler pe platourile de filmare pentru lungmetrajul “Burlesque: Vis împlinit” (2010), în care aceasta a jucat, iar logodnicul ei era asistent de producţie. În acea perioadă, Aguilera tocmai se despărţise de fostul ei soţ, Jordan Bratman, împreună cu care are un băiat în vârstă de şase ani – Max -, a cărui custodie o împart.

Prietenii apropiaţi ai cântăreţei Christina Aguilera, în vârstă de 33 de ani, au declarat că aceasta îşi doreşte să devină mamă din nou.

“Ea a spus clar că următorul copil trebuie să se nască înainte ca ea să împlinească 35 de ani. Este convinsă că nu va naşte când se va apropia de 40 de ani”, a declarat o sursă.

Christina Aguilera, care a devenit celebră cu hitul “Genie in a Bottle”, a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial. În 2013, a fost inclusă de prestigioasa publicaţie Time în topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume.

Sursa: Mediafax.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *