Acasă > Monden > Christina Aguilera va avea o fetiţă

Christina Aguilera va avea o fetiţă

Christina Aguilera, care, în februarie, a anunţat că este însărcinată cu al doilea copil, va naşte o fetiţă, a declarat purtătorul de cuvânt al cântăreţei americane.

Acesta este primul copil al Christinei Aguilera, în vârstă de 33 de ani, cu Matt Rutler, un producător de film în vârstă de 29 de ani, cu care cântăreaţa are o relaţie din noiembrie 2010, informează public.fr.

Christina Aguilera l-a cunoscut pe Matt Rutler pe platourile de filmare pentru lungmetrajul “Burlesque: Vis împlinit” (2010), în care aceasta a jucat, iar logodnicul ei era asistent de producţie. Cei doi s-au logodit anul acesta, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Christina Aguilera, membră a juriului emisiunii “The Voice”, mai are un fiu, Max Liron, în vârstă de şase ani, cu fostul ei soţ, Jordan Bratman.

Christina Aguilera, care a devenit celebră cu hitul “Genie in a Bottle”, a câştigat patru premii Grammy, un Latin Grammy şi a vândut peste 50 de milioane de albume pe plan mondial. În 2013, a fost inclusă de prestigioasa publicaţie Time în topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *