Cimitirul din Medgidia, pregătit pentru sărbătorile pascale

  •  
  •  
  •  
  •  

Cimitirul devine un loc aglomerat în apropierea Paștelui. Este perioada în care creștinii vin să-i comemoreze pe cei trecuți în neființă. Astfel, ca în fiecare an, angajații Direcției de Gestionare a Domeniului Public și Privat Medgidia lucrează necontenit pentru ca spațiile pe care le au în gestiune să arate cât mai bine, până la sărbătoare.

La Cimitirul Municipal s-au vopsit absolut toate bordurile și aleile, s-au toaletat copacii, s-au tuns spațiile verzi și, mai ales, s-au montat 12 stâlpi de iluminat, care vor asigura lumina până după Monumentul Eroilor Sârbi.

Lucrările se realizează cu forțe proprii, din bugetul DGDPP, cu toate că până în acest moment 23% dintre concesionari au plătit taxa de cimitir, care este 10,6 lei pe an.  și-“Ne-am propus ca toate lucrările din cimitir să fie finalizate la timp, pentru ca toți cetățenii care vor veni în ziua de Înviere, în Săptămâna Luminată și apoi de Paștele Blajinilor să găsească locul frumos amenajat și curat”, ne-a declarat Niculae Păun, director DGDPP Medgidia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *