luni, 10 august 2020
Acasă > Eveniment > Cinci persoane găsite moarte la o stână din Vaslui

Cinci persoane găsite moarte la o stână din Vaslui

Tragedie în localitatea vasluana Poganești. Cinci persoane, printre care un copil de șapte ani, au fost găsite moarte la o stână. Prima ipoteză a anchetatorilor este intoxicația cu monoxid de carbon de la soba din camera în care locuiau victimele.

Potrivit polițiștilor vasluieni, cele cinci persoane – un bărbat și soția sa, ambii de 59 de ani, doi fii ai acestora, de 32 și 40 de ani, precum și un copil de șapte ani, nepot al celor doi soți – au fost găsite fara suflare de proprietarul stânei, care a mers în vizită la aceștia. Bărbatul a sunat la 112, iar mai multe ambulanțe au fost trimise în zonă.

“Echipajele medicale care au mers la stâna respectivă au constatat decesul celor cinci persoane, cel care le-a văzut ultima oară în viață fiind tot proprietarul stânei, în cursul după-amiezii de miercuri. În urma primelor cercetări, există suspiciunea intoxicării cu monoxid de carbon, în încăperea unde se aflau victimele existând o sobă din teracotă în care, însă, nu mai era foc sau jar. Nu existau urme de incendiu și, la o primă examinare a cadavrelor, nici urme de violență pe trupurile celor cinci”,  a declarat Mihaela Ștraub din cadrul IPJ Vaslui.

După finalizarea cercetărilor la fața locului, cele cinci persoane au fost preluate de Serviciul de Medicină Legală Vaslui și transportate la morgă pentru necropsie. Anchetatorii vor acum să înlăture orice dubiu legat de cauza mortii celor cinci persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *