Acasă > Eveniment > Cine este vinovat?

Cine este vinovat?

Imaginile terifiante surprinse de camerele de supraveghere din zona trecerii de pietoni unde o mamă şi fetiţa ei de 3 ani au fost spulberate de un microbuz, arată exact momentul impactului. Şoferul nu a încetinit o secundă şi a trecut cu roţile din faţă peste copilă. Conducerea firmei de transport persoane din Năvodari îşi exprimă regretul pentru cele întâmplate, însă pentru mamă nicio scuză nu-i va aduce puiul înapoi. Nici explicaţiile celor de la Serviciul de Ambulanţă nu mai fac vreo diferenţă.

Accidentele rutiere ar trebui să se întâmple doar când vremea este frumoasă şi în locuri accesibile elicopterului SMURD!  Aceasta pare să fie concluzia unui comunicat transmis de conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă, în urma tragicul accident soldat cu moartea fetiţei de 3 ani de la Năvodari.

 „Dorim să precizăm că la ora apelului 15:38, în substaţia de Ambulanţă Năvodari, cele două Ambulanţe care erau în serviciu se aflau în misiune, una în comuna Corbu, la caz, iar cea de-a doua preda pacient la UPU Constanţa. În aceste condiţii, medicul coordonator de la Dispeceratul medical SAJ Constanţa, a răspuns la solicitare cu cea mai apropiată Ambulanţă adecvată şi anume echipajul SMURD tip C1 care se afla în SCJU Constanța. Dorim să precizăm că atât condiţiile meteo, cât şi locul producerii accidentului nu au permis alertarea elicopterului SMURD” se arată în comunicatul emis de conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Şoferul care a produs tragedia riscă ani de închisoare şi desfacerea contractului de muncă. Conducerea firmei care deţine microbuzele de transport persoane pe ruta Constanţa- Năvodari se gândeşte cum să ajute familia îndurerată. Pentru mamă însă, lacrimile sunt fără sfârşit.

„ Este regretabil ce s-a întâmplat, este foarte dureros. Bineînțeles că se va face o anchetă internă și vom vedea ce reguli nu a respectat șoferul.„ a declarat Bogdan Aldea, acţionar la firma de transport persoane.

Bunicii copilei de 3 ani care a încetat din viaţă susţin că şoferul ar trebui să fie închis pe viaţă.

Autor: Sorin Hulubei.

One thought on “Cine este vinovat?

  1. Bravo, un articol corect realizat.Poate par subiectiv, dar cine ar putea fi altfel atunci cand vede acele imagini groaznice.Foarte bine punctat, pe fiecare latura.O singura parte lipseste din articol: admistratorul drumului. Oare nu ar trebui sa fie montate semafoare, este un haos continuu in acea intersesctie.In interventia in direct de la tv-uri se obesrva abateri de la regulament in continuu.Chiar nimanui nu ii pasa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *