Acasă > Social > Circulație restricționată la Agigea și pe A2

Circulație restricționată la Agigea și pe A2

Luni, 9 iunie, până la ora 22.00 se prelungesc restricţiile impuse de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale pe A2 şi DN39.
Astfel, pe DN 39 circulaţia autovehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane precum şi a celor cu masă totală autorizată mai mare de 7,5 tone este interzisă pe relaţia Agigea  (intersecția DN 39 cu DN39A) – Mangalia (intrare municipiu). De asemenea, pe relaţia Bucureşti (int. A2 cu Centrua Bucureşti) – Fundulea – Lehliu – Feteşti – Murfatlar (intersecţie A2 cu DN3) este interzisă circulaţia autovehiculelor, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, dar şi a autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.
Totodată, Centrul Infotrafic anunță că începând de marți, 10 iunie, vor fi reintroduse restricțiile de circulație obișnuite pe podul rutier de la Agigea.Așadar în județul Constanța, pe DN39, pe podul de la Agigea (km 8+988), aflat în lucru, traficul rutier va fi oprit în intervale de câte două sau patru ore, astfel:

—în zilele de marți, joi și sâmbătă, între orele 09:00 și 13:00;

—în fiecare noapte de luni spre marți, între orele 23:00 și 03:00;

—în fiecare noapte de marți spre miercuri, miercuri spre joi și joi spre vineri, între orele 23:00 și 01:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *