CJC şi-a amintit de SOTRM Eforie Sud

  •  
  •  
  •  
  •  

Aula Bibliotecii I.N.Roman din Constanţa va găzdui miercuri, 17 iulie, cu începere de la ora 13.00 şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Constanţa. Potrivit site-ului instituţiei, pe oridinea de zi au fost incluse 48 de proiecte de hotărâre ce vor fi supuse votului consilierilor judeţeni, asta dacă nu, după cum ne-am obişnuit, va apărea şi o ordine de zi suplimentară cu alte proiecte definitivate pe ultima sută de metri.
După o lungă tăcere din partea CJC privind viitorul Spitalului de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală (SOTRM) din Eforie Sud, iată că subiectul a revenit în atenţia conducerii instituţiei. După ce pe 26 iunie membrii Cabinetului Ponta II a aprobat o hotărâre prin care SOTRM Eforie Sud a fost desfiinţat şi trecut în subordinea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă ,,Sfântul Apostil Andrei” Constanţa ca secţie a acestuia, la propunerea preşedintelui CJC, consilieri judeţeni vor aproba două proiecte referitoare la un proiect ce s-a derulat aici. Unul vizează ,,modificări legate de bugetul şi cheltuielile aferente proiectului <<Reabilitare şi modernizare Ambulatoriu de specialitate la Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală – Eforie Sud>>, asta după ce, în prealabil, va fi aprobat un altul privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice penru acelaşi proiect.

One thought on “CJC şi-a amintit de SOTRM Eforie Sud

  1. reabilitarea ambulatorului a inceput din 2010 din fonduri europene asa s-au laudat dar a stat la naftalina ca sa poata matrasi spitalul ca de 16 hectare nu sunt de colea -pacat peste ceva ani va fi o amintire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *