Claudiu Palaz (PMP): “Împreună vom culege roadele mai târziu”

Liderii Partidului Mişcarea Populară au continuat, la sfârşitul săptămânii trecute, acţiunile prin care vin să contribuie la conturarea unui viitor sigur pentru români, prin protejarea mediului înconjurator.

Ştiut fiind faptul că localitatea Peştera a fost greu lovită de furia naturii anul acesta, iar administraţia locală nu a primit ajutorul cuvenit din partea autorităţilor judeţene, peste 600 de oameni au venit, duminică, în sprijinul autorităţii locale conduse de primarul Valentin Vrabie, dar şi a oamenilor din Mişcarea Populară care au venit să planteze meri pe o sprafaţă de  teren a Primăriei. Situată chiar în comună, această livadă va realiza producţie pentru comunitate în uramători ani. Acţiunea nu este singulară, liderii judeţeni ai PMP demarând campania cu localitatea Deleni. Acţiunea de la Peştera a avut ca finalitate inaugurarea sediului local al partidului, eveniment de la care nu au lipsit nici liderii de la centru ai formaţiunii, conduşi de preşedintele Eugen Tomac. Alături de el s-au aflat Valerian Vreme, Teodor Baconschi şi Cristian Petrescu. “Ne-am angajat să mişcăm România, iar promisiunile noastre vor aduce un viitor sigur pentru români, un viitor pe care aceştia îl aşteaptă de mulţi ani, viitor pe care actuala formulă de guvernare nu îl oferă”, a declarat preşedintele PMP, Eugen Tomac, la finalul acţiunii de la Peştera.
Preşedintele interimar al filialei PMP Peştera este Piloiu Cosmin, iar speranţele acestuia că strategia partidului este şansa unui viitor bun pentru români, se constituie în motivarea intrării în echipa condusă de Claudiu-Iorga Palaz. “Am mare încredere că facem ceea ce trebuie, că vom construi un viitor mai sigur pentru copiii noştri. Oamenii aşteaptă multe de la noi, iar mesajul nostru pentru cei care ne sunt alături, dar şi pentru cei care intenţionează să facă parte din echipa PMP vine să-i încurajeze, să spere că, alături de cei mai buni, vom mişca România, aţa cum ne dorim”, a declarat preşedintele PMP Peştera.
La rândul său, preşedintele PMP Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, a punctat importanţa unor astfel de acţiuni şi aşa cum a spus, plantarea merilor din prezent înseamnă culegerea roadelor pe viitor. “După acţiunea de la Deleni, am continuat la Peştera, unde am plantat 500 de meri pe un teren al Primăriei, teren situate chiar în localitatatea greu încercată în vară când inundaţiile au distrus case, culturi agricole, i-au lăsat pe oameni fără animale, iar autorităţile care ar fi trebuit să acorde sprijin financiar pentru reconstrucţie, au întors spatele. Partidul Mişcarea Populară le transmite românilor că plantam acum şi vom culege roadele mai târziu, spre deosebire de USL care doar culege, fără să producă. Vrem să creştem împreună, iar livada de la Peştera va aduce un plus de siguranţă pentru fiecare cetăţean căruia îi oferim tot respectful nostru”, a declarat liderul PMP Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz.

După finalizarea acţiunii de la Peştera, liderii PMP au plecat spre Cernavodă, unde a fost inaugurat sediul organizaţiei orăşeneşti. Preşedintele interimar al PMP Cernavodă este Andrei Stoian. Încrezător în proiectul PMP, acesta a susţinut în faţa colegilor că românii au nevoie de oameni care să îi motiveze, în care să aibă încredere, ceea ce nu se poate spune despre actualii lideri politici aflaţi la guvernare. “Cunosc realităţile comunităţii din care vin şi proiectul Partidului Mişcarea Populară este cel de care românii au mare nevoie pentru un viitor sigur. M-am alăturat oamenilor care fac parte din PMP cu mari speranţe şi îi invit pe toţi cei care cred într-un proiect sigur, de viitor, să mi se alăture. Avem suportul pentru o echipă puternică, pentru un viitor aşa cum ni-l dorim pentru copiii noştri”, a spus Andrei Stoian, interimarul oganizaţiei PMP Cernavodă.
La acţiune au mai participat şi preşedinţii organizaţiilor PMP din Galaţi, Brăila şi Călăraşi, liderul  Forţei Civice din Constanţa, deputatul Dănuţ Culeţu, preşedintele PNŢCD organizaţia Cernavodă – Badic Eugenia, precum şi alţi lideri locali ai partidelor de dreapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *