CNADNR anunță că ar putea închide circulația pe drumurile din Dobrogea

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că azi, 6 decembrie 2016, este posibilă producerea fenomenului de ploaie îngheţată care se poate transformă în polei pe toată reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi din Oltenia, Muntenia şi Dobrogea.

În acest sens CNADNR, împreună cu Poliţia Rutieră pot lua măsură restricţionării sau închiderii circulaţiei, pentru evitarea producerii de evenimente rutiere şi acţionarea imediată cu material antiderapant şi degivrant.

După încetarea fenomenului, circulaţia va fi redeschisă imediat ce sunt îndeplinite condiţiile de siguranţă a circulaţiei.
„Rugăm participanţii la traffic să circule cu prudenţă şi să respecte indicaţiile Poliţiei Rutiere şi ale lucrătorilor de la CNADNR. Informaţi suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România – S.A., la numerele de telefon 021/9360; 021/264.33.33 sau pot accesa pagină de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (www.cnadnr.ro)“, precizează CNADNR.

Sursa: ziuaconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *