Cod Galben la Constanța. RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

  •  
  •  
  •  
  •  

RAJA anunță că a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, pentru perioada 19 aprilie 2017, ora 18:00 – 21 aprilie 2017, ora 10:00.

Măsura vine ca urmare a atenționărilor meteorologice de Cod Galben de vânt puternic și ploi.

Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, au fost constituite echipe de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare, care vor asigura permanenţa în toată această perioadă atât în municipiul Constanța, cât și în județ.

“Asigurăm toţi abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei”, se arată într-un comunicat al SC RAJA SA.

Consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare sunt rugați să sesizeze avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *