Acasă > Eveniment > Codruț Marta NU este mort!

Codruț Marta NU este mort!

In exclusivitate surse demne de încredere susțin ca Codrut Martha nu este mort , trăiește si a fost capturat in străinătate in 3 zile v-a fi adus in tara!

Cel mai probabil, e mort, aceasta este ipoteza pe care merg in prezent procurorii. Dar, oare asa sa fie!

Dar pentru cine nu stie cine este Codrut Marta facem un sinopsis.

“Codruţ Marta, fost şef de cabinet al ex-preşedintelui ANAF, Sorin Blejnar, şi apropiat al omului de afaceri Elan Schwartzenberg. Anchetatorii au ajuns la concluzia că dispariţia lui este în strânsă legătură cu fapte cercetate în dosare de corupţie.”

FILMUL TENEBROASEI DISPARIŢII

De un an şi aproape trei luni, Codruţ Marta a dispărut. Nimeni nu ştie unde este. Soţia lui a primit doar nişte SMS-uri de pe un număr de Bulgaria, în care i se spunea să stea liniştită, dar femeia nu are nicio garanţie că le-a primit de la bărbatul ei. Procurorii caută încă să descâlcească misterul dispariţiei celui căruia îi apare numele în dosare grele de corupţie aflate la DNA.

În ziua în care a dispărut – 21 mai, acesta a ieşit împreună cu şoferul din apartamentul situat pe Bulevardul Magheru. I-a spus soţiei că are “de discutat cu cineva”, fără a da nume.
Pe data de 25 mai 2012, Andreea Marta a depus plângere la Poliţie, în care a scris că soţul ei nu a mai venit acasă de pe 21 mai, zi în care îl aştepta pentru că era onomastica ei de nume: sărbătoarea de Constantin şi Elena informeaza vremeanoua.ro

Ramane sa aflam impreuna deznodamantul acestui mister in zilele urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *