Acasă > Social > Comuna constănţeană Mihai Viteazu va avea o nouă grădiniţă

Comuna constănţeană Mihai Viteazu va avea o nouă grădiniţă

Primarul comunei constănţene Mihai Viteazu vrea să construiască o grădiniţă nouă pentru cei peste 70 de preşcolari din localitate.

Gheorghe Grameni, primarul din Mihai Viteazu a spus că cel mai urgent plan pe care îl are, este construirea unei grădiniţe în comuna Mihai Viteazu, deoarece aici, este cea mai mare natalitatea din judeţ.

În localitatea Sinoe, această problema s-a rezolvat deja.

Tot Gheorghe Grameni, primarul din Mihai Viteazu a spus că la Sinoie problema s-a rezolvat. A fost construită o grădiniţă frumoasă și că a promis din toamna anului trecut, că anul acesta o să dezvolte şi o să construiescă o grădiniţă nouă şi în Mihai Viteazu.

Gheorghe Grameni şi-ar fi dorit această grădiniţă încă de anul trecut. A făcut numeroase demersuri pe lângă autorităţile statului, dar ajutorul a întârziat să apară. Aşa că primarul va deschide o licitaţie publică pentru construirea grădiniţei.

În comuna Mihai Viteazu, condiţiile de studiu de la nivelul claselor gimnaziale şi de liceu sunt foarte bune. Primarul speră că autorităţile statului vor investi în şcoală, pentru ca aceşti copii să beneficieze de toate condiţiile necesare unei educaţii corespunzătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *