Concertul formaţiei disco Ottawan din Capitală a fost anulat

Concertul formaţiei Ottawan, care ar fi trebuit să aibă loc pe 8 noiembrie, la Cinema Patria din Capitală, a fost anulat, ca urmare a interesului scăzut al publicului faţă de eveniment, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Cei care au achiziţionat bilete îşi pot recupera banii din punctele de vânzare sau de la sediul companiei de ticketing de la care au fost cumpărate.

Formaţia Ottawan, precursor legendar al curentului disco-dance, a făcut legea pe ringurile de dans la începutul anilor ’80, printr-o serie de hituri care au făcut înconjurul lumii.

Ottawan se numără printre primele formaţii disco de origine franceză, iar identitatea sa este sinonimă cu destinul artistic al charismaticului solist Jean Patrick (Baptiste). Înfiinţată la sfârşitul anilor ’70, trupa a pătruns repede în topurile europene, cu piesa de debut “D.I.S.C.O”. În 1981 a fost rândul hitului “Hands Up” să pună stăpânire pe primele poziţii ale clasamentelor muzicale. Piesa a ajuns până în Noua Zeelandă, unde a rămas pe locul întâi timp de opt săptămâni. Şi piesa “You’re ok” (“T’es ok”) a făcut istorie, în Franţa ea situându-se şi în prezent în topul celor mai bine vândute melodii ale tuturor timpurilor.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *