marți, 22 septembrie 2020
Acasă > Comunicate > Concursul judeţean de interpretare instrumentală „Cantabile”, ediţia a VIII-a

Concursul judeţean de interpretare instrumentală „Cantabile”, ediţia a VIII-a

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa organizează în perioada 13-14 iunie 2014, Concursul judeţean de interpretare instrumentală „Cantabile”, la care participă 112 copii începând cu nivelul preşcolar până la cel liceal, atât din municipiul cât şi din judeţul Constanţa.

Probele de concurs se vor desfăşura vineri 13 iunie a.c., între orele 14:00-18:00 respectiv sâmbătă, 14 iunie a.c., începând cu ora 9:00, în sala „Miron Bibu” (tradiţional) şi în sala „Sergiu Celibidache” (vocaţional) a Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria”.

Concurenţii vor evolua la următoarele instrumente: pian, chitară, orgă, vioară – secţiunea tradiţional (60 de elevi) şi pian, instrumente de percuţie şi suflători – secţiunea vocaţional (62 de candidaţi), interpretând două sau trei piese conform regulamentului din repertoriul compozitorilor români sau străini. Comisia de jurizare va fi formată din profesori de specialitate atât de la vocaţional, cât şi din învăţământul tradiţional.

Festivitatea de premiere şi Gala laureaților vor avea loc sâmbătă, 14 iunie a.c., începând cu orele 17:00, în sala de concerte „Sergiu Celibidache”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *