sâmbătă, ianuarie 18, 2020
Acasă > Comunicate > Concursul Naţional de Limba Latină „Certamen Ovidianum Ponticum”

Concursul Naţional de Limba Latină „Certamen Ovidianum Ponticum”

În perioada 24-26 mai 2013, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa organizează cea de-a XX-a ediţie a Concursului naţional de limba latină „Certamen Ovidianum Ponticum”, competiţie inclusă în calendarul concursurilor finanţate de către Ministerul Educaţiei Naţionale. Competiţia din anul acesta, destinată liceenilor care studiază limba latină, reuneşte 115 participanţi din toată ţară, inclusiv din judeţul Constanţa.

Deschiderea va avea loc vineri, 24 mai 2013, începând cu orele 17:00, la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria”, iar premierea elevilor se va desfăşura tot la  Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria”, duminică, 25 mai 2013, ora 11.00.

În urma acestui concurs, se vor selecta reprezentanţi ai lotului României pentru Concursul internaţional de limba latină Certamen Ovidianum Sulmonense” ce se va desfăşura în localitatea Sulmona din Italia, în anul 2014.

Mai multe informaţii despre istoricul acestei competiţii, regulamentul, participanţii şi programul concursului se află pe site-ul https://sites.google.com/site/ovidianum/home.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *