duminică, decembrie 8, 2019
Acasă > Eveniment > Condamnări în dosarul uciderii Larei Șaban

Condamnări în dosarul uciderii Larei Șaban

Închisoare pe viață pentru omor calificat!  Gilberto Ghiunal Şaban şi George Davidescu  au fost condamnaţi definitiv pentru uciderea Larei Șaban .

În urmă cu doi ani o crimă înfricoșătoare îngrozea o țară întreagă. Lara Șaban, o tânără în vârstă de 27 de ani a fost găsită moartă într-o lizieră dintre Năvodari și Lumina.

Încă de la primele investigații principalii suspecți au fost fratele ei Ghiunal Șaban si prietenul acestuia George Davidescu, fost jandarm. Motivul crimei au fost câteva zeci de mii de euro, bani cu care tânăra intenționa să cumpere un apartament.

Cei doi inculpaţi nu şi-au recunoscut fapta, dar au dat declaraţii contradictorii. Mai mult, aceștia au încercat să îi inducă pe oamenii legii în eroare declarând că adevăratul asasin este chiar amantul Larei, Huseyin Sipahi, un important om de afaceri turc, milionar, candidat la Primăria Istanbul la acea vreme.

După doi ani de la oribila crimă, Curtea de Apel Constanța a decis : Gilberto Ghiunal Şaban si George Davidescu au fost condamnați la închisoare pe viață pentru omor calificat, dar şi şapte ani de închisoare pentru tâlhărie.

Redactor: Camer Niță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *