vineri, 14 august 2020
Acasă > Sport > Condamnați să câștige

Condamnați să câștige

Ajunsă în zona retrogradării, Săgeata Năvodari nu mai are voie să facă pași greșiți, pe propriul teren. De asta sunt convinși antrenorii și jucătorii năvodăreni. Prezenți la conferința de presă premergătoare meciului cu U Cluj de la Constanța, antrenorul Cătălin Anghel și jucătorul Viorel Dinu au vorbit despre importanța disputei. Cătălin Anghel este conștient de importanța celor 3 puncte puse în joc și vrea să le păstreze în contul echipei  sale.

“Este un meci decisiv, suntem condamnați să câștigăm pentru că avem foarte mare nevoie de puncte. Nu știu dacă mai contează ce a fost. Au fost, din păcate, multe meciuri în care am pierdut puncte printre degete, însă nu mai avem timp să ne uităm în spate, trebuie să vedem ce putem să facem și primul lucru pe care trebuie să-l facem este să câștigăm luni.” a declarat Cătălin Anghel, antrenor la Săgeata Năvodari.

Viorel Dinu, jucător venit la Săgeata de la U Cluj, cunoaște bine gruparea de sub Feleac, dar crede că printr-o mobilizare totală și o abordare curajoasă, actuală sa echipă este capabilă să-și apropie victoria.

“Important pentru noi e să ne mobilizăm bine și tine doar de noi la meciul acesta, nu mai contează ce  a fost, important e să luăm cele trei puncte. Sper să din tot sufletul ca luni să dăm un singur gol și să se termine 1-0 pentru noi, ar fi perfect.” a spus Viorel Dinu, jucător la Săgeata Năvodari.

Meciul Săgeata Năvodari – U Cluj, din etapa a 26-a a Ligii I la fotbal se va disputa luni 7 aprilie, de la ora 19.30, pe stadionul Farul, din Constanța.

Redactor: Nicu Dolea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *