Condiții pentru Radu Mazăre

  •  
  •  
  •  
  •  

Primarul Radu Mazăre a mers, vineri, la Poliţia Constanţa, pentru a i se prezenta condițiile de eliberare sub control judiciar.

În urmă cu puţin timp, autorităţile au primit de la instanță hartia care le permite să-l cheme pe primar lunar la Poliție.

„Exact la Poliție merg. De la poliție mă duc la dentist, apoi la Primărie. Mă gândeam că citisem plângerea din dosar, făcută de către un cetățean din Constanța, care spune că domnul Elan, de-a lungul timpului mi-a prezentat investitori israelieni, care au făcut investiții lucrări în Constanța și eu aș fi luat comisioane. Au venit foarte mulți investitori israelieni și au făcut foarte multe lucruri bune în Constanța. Ca să-i cauți pe toți israelienii, nu e în regulă”, a afirmat Radu Mazăre, la intrarea în sediul poliției.

Acesta a mai spus că „nu are niciun reproș” pentru procurori, precizând că nu vrea să influențeze justiția.

Cât se află sub control judiciar, primarul Constanței nu are voie să părăsească țara, trebuie să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei, să se prezinte la organele de poliţie în a căror circumscripţie locuiește. Pentru Mazăre, s-a stabilit ca acesta să se prezinte în fiecare marți la sediul poliției.

Sursa: Amos News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *